Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Vánoční jablíčka
  3. Sušené jablko v pravé belgické čokoládě ORIGINS VANUATU 44% & perníkové koření s cejlonskou skořicí 50g

Sušené jablko v pravé belgické čokoládě ORIGINS VANUATU 44% & perníkové koření s cejlonskou skořicí 50g

100% ruční práce / bez konzervantů / Vyrobeno z 200g čerstvých jablek / Cacao Trace / GARANCE PŮVODU 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzerv... celý popis
Dostupnost
Skladem
Gramáž
66 Kč
57,39 Kč
bez DPH
ks
Kompletní specifikace

100% ruční práce / bez konzervantů / Vyrobeno z 200g čerstvých jablek / Cacao Trace / GARANCE PŮVODU

  • 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek + prémiová kakaová hmota obsah kakaa 44%
  • dokonalý chuťový profil:  jablko v harmonii s chutí kávy, lískový oříšek, karamel, vanilka, vařené mléko
  • garantovaný původ čokolády &  jablka
  • prvotřídní kvalita jablka & kakaové hmoty & cejlonská skořice s perníkovým kořením vytváří jedinečný chuťový zážitek 
  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality & nejlepšího jablka & cejlonské skořice a perníkové koření = VÁNOCE
  • Deklarovaný původ a uvedení odrůdy jablka na zadní straně etikety

 

 

           

 

Úspěšně jsme spojili znojemské jablko s pravou belgickou čokoládou Belcolade Origins Lait Vanuatu a  doplnili  cejlonskou skořici s perníkovým kořením  = PRAVÁ VÁNOČNÍ POCHOUTKA!  K tomuto dokonalému spojení jablka a mléčné čokolády přidáváme Garanci původu a odrůdu jablka uvádíme na zadní straně etikety

Cílem veškerého našeho úsilí je produkt, který může vzniknout pouze šetrným přístupem k  jablku, čokoládě  a poctivou prací.

Garantujeme  původ každého jablka jablko - kde rostlo, kdy bylo sklizeno a především šetrné zpracování. Osobně známe pěstitele jablek / sady / zázemí.

 

Čokoláda je vyrobena z kakaových bobů odrůdy Forastero, které vyrostly v Jižním Pacifiku v mělké, ale velmi úrodné vulkanické půdě podél pláží malého souostroví Vanuatu. Kakaové boby Forastero z Vanuatu jsou neuvěřitelně vzácné, což z každého zrnka činí drahocenný klenot. Vanuatu vypadá jako ráj, ale jeho tropické klima - s častými cyklóny a těžkým monzunovým obdobím - napovídá, že pěstování kakaa není pro slabé povahy.

Fermentace kakaa pro naši čokoládu Vanuatu 44 probíhá na ostrově Malekula. Místní farmáři mají dlouholetou tradici kvality a společně garantujeme, že zde vyrobené kakao je skutečným národním pokladem.

Potřebujete poradit?

Jablečná linka v  belgické čokoládě :-)
Jablečná linka v belgické čokoládě :-)
+420 545 222 276 (Po-Pá, 8-17 hod.)
Kde nás najdete

SCHOCOLADE & FRUCHT, s.r.o.
č.p. 70, 671 78 Dolenice
IČ:09218556, DIČ:CZ09218556
Česká republika

www.susenejablko.cz


tel: +420 545 222 276
e-mail: info@schoco-frucht.com

 

Kontakty
Logo
Jablečná linka v  belgické čokoládě :-)
Jablečná linka v belgické čokoládě :-)
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz