Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ovoce a čokoláda

Ovoce

Jablka

GARANCE PŮVODU A KVALITY

-        Známe dokonale historii každého jablka

-        Kdo a kde pěstoval  jablka

-        Kde a jak dlouho byla jablka  skladováno

-        Ruční mytí jablka doplnit foto mytí

-        PROFESIONÁLNÍ krájení jablka doplnit foto krájení foto

-        Příprava na sušené doplnit foto sušení

-        Sušíme dlouho a při nízkých teplotách proto abychom zachovali živiny, vitamíny a minerály která jablka obsahují

Ke každému jablku přistupujeme s láskou a citem

Rucni prace


Čokoláda

Mléčná čokoláda je vyrobena z kakaových bobů odrůdy Forastero, které vyrostly v Jižním Pacifiku v mělké, ale velmi úrodné vulkanické půdě podél pláží malého souostroví Vanuatu. Kakaové boby Forastero z Vanuatu jsou neuvěřitelně vzácné, což z každého zrnka činí drahocenný klenot. Vanuatu vypadá jako ráj, ale jeho tropické klima - s častými cyklóny a těžkým monzunovým obdobím - napovídá, že pěstování kakaa není pro slabé povahy.

Fermentace kakaa pro naši čokoládu Vanuatu 44 probíhá na ostrově Malekula. Místní farmáři mají dlouholetou tradici kvality a společně garantujeme, že zde vyrobené kakao je skutečným národním pokladem.