Ovoce
Jablka
GARANCE PŮVODU A KVALITY
- Známe dokonale historii každého jablka
- Kdo a kde pěstoval jablka
- Kde a jak dlouho byla jablka skladováno
- Ruční mytí jablka doplnit foto mytí
- PROFESIONÁLNÍ krájení jablka doplnit foto krájení foto
- Příprava na sušené doplnit foto sušení
- Sušíme dlouho a při nízkých teplotách proto abychom zachovali živiny, vitamíny a minerály která jablka obsahují
♥ Ke každému jablku přistupujeme s láskou a citem
Čokoláda
Mléčná čokoláda je vyrobena z kakaových bobů odrůdy Forastero, které vyrostly v Jižním Pacifiku v mělké, ale velmi úrodné vulkanické půdě podél pláží malého souostroví Vanuatu. Kakaové boby Forastero z Vanuatu jsou neuvěřitelně vzácné, což z každého zrnka činí drahocenný klenot. Vanuatu vypadá jako ráj, ale jeho tropické klima - s častými cyklóny a těžkým monzunovým obdobím - napovídá, že pěstování kakaa není pro slabé povahy.
Fermentace kakaa pro naši čokoládu Vanuatu 44 probíhá na ostrově Malekula. Místní farmáři mají dlouholetou tradici kvality a společně garantujeme, že zde vyrobené kakao je skutečným národním pokladem.